De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fiets aanmeten


Laat je een fiets aanmeten en ga zorgeloos op pad! Onze specialisten weten aan de hand van Roelofs Retül bikefit alles van geometrie en een efficiënte positie, zodat je comfortabel op je fiets kunt springen. We meten jouw lichaamsmaten op en zorgen voor de ideale fietspositie waarin je je fijn voelt. De fietsmetingen worden uitgevoerd door louter gecertificeerde specialisten. Je bent dus verzekerd van goede resultaten! We werken uitsluitend op afspraak zodat we genoeg tijd voor je kunnen reserveren. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Sinds 2012 is Specialized trots bezitter van het Retül systeem, een uitbreiding van het bekende Body Geometry Fit met behulp van motion capture. Dit resulteert in een uiterst nauwkeurige 3D dynamische fietsmeting. Met als 3 belangrijke speerpunten: Comfort, Blessure preventie, Efficiëntie

Onze bikefitter Paul Martens


In 2021 heeft Paul in Milaan, na drie weken Giro d’Italia, afscheid genomen van het professionele wielerpeleton. Hij is 16 jaar prof geweest, waarvan 14 jaar in de WorldTour. 
 

Waarom een fiets aanmeten?

Een fietspositionering kan veel blessures voorkomen. Een verkeerde fietspositie kan langdurige pijnklachten tot gevolgen hebben. 

Van een pijnlijke nek tot een verdoofd gevoel in je schaamstreek. Hierdoor kan een groot gedeelte van je wielerseizoen verloren gaan en –nog erger- je kunt het plezier in het fietsen erdoor verliezen. 

Omdat we iedere fiets kunnen aanpassen naar jouw maten, kunnen we bijna iedereen klachtenvrij laten fietsen. Bij een complete meting (Retül) vinden we de perfecte positie voor jouw unieke houding en geven we je de meetresultaten mee naar huis. 

Doe de quick scan!


We kunnen je ook een fiets aanmeten in een zogeheten quick scan. In deze verkorte variant van de complete fietspositionering meten onze specialisten je houding op de meest cruciale en invloedrijke punten, zodat we je snel en adequaat van een fijne fietspositie kunnen voorzien. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets voeren we deze quick scan gratis voor je uit waardoor je zeker weet dat je zorgeloos de weg op kunt.

De duur van de quick scan bedraagt ongeveer een half uurtje en de prijs voor een losse scan bedraagt €75,-. Neem contact met ons op, doe de quickscan en ervaar het gemak van de juiste fietspositie!