De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fiets van Kona kopen

Ben je geïnteresseerd in een fiets van Kona? Bij Kona Bikes ben je aan het juiste adres. Wij bieden verschillende merken fietsen aan en dus ook de Kona fiets. Waarom wij zo trots zijn op deze fiets lees je hieronder.

Over de fiets van Kona

In Vancouver, Canada, hebben twee vrienden in 1988 het bedrijf Kona opgericht. Met een geschiedenis in het mountainbiken heeft het bedrijf zich 30 jaar lang ontwikkeld tot een marktleider met een geweldig aanbod voor elke fietsliefhebber. Het belangrijkste doel van Kona is dat fietsers plezier hebben. Daarom biedt Kona niet de allerlichtste of allersnelste fietsen, maar de fietsen waar je het meest gelukkig van wordt. Identificeer jij je als een ontdekkingsreiziger die op de fiets rijdt om onbekende paden, wegen en routes te vinden? Dan ben je perfect voor het merk Kona!

Waarom kiezen voor Kona fietsen?

We hebben een breed scala aan fietsmerken. Elk merk heeft andere voordelen. De voordelen van een Kona fiets zijn:

  • Het zijn degelijke fietsen
  • Het is toegankelijk voor elke fietser
  • De fiets gaat jaren mee

Je bent altijd welkom om op afspraak langs te komen. Dan kun je de voordelen van de Kona fiets zelf ervaren. Onze showroom is gevestigd aan de G.A. Van Nispenstraat 1, 6814 JA Arnhem.

Kona mountainbikes

Zoals gezegd liggen de roots van Kona in het mountainbiken. Professionele wielrenners begonnen al in 1989 met fietsen van het merk Kona op de Amerikaanse en Canadese circuits. Het bedrijf is in de loop der jaren met alle veranderingen meegegaan en heeft daarom vaak voorop gelopen bij het creëren en introduceren van nieuwe technieken. Er is een Kona voor zowel onervaren - als ervaren mountainbikers. We hebben ook een werkplaats om service en onderhoud aan te bieden voor jouw Kona fiets.

Contact met fietsspecialist Roelofs

Twijfel je of een Kona fiets iets voor je is? Dan raden wij je aan contact op te nemen met onze specialisten. Dat kan door te mailen naar info@konabikes.nl of te bellen naar 026 44 260 14. Je kunt onze experts om gratis advies vragen. Wij helpen je graag verder.