De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fietsenwinkel Arnhem presikhaaf

Zoek je een fietsenwinkel in de buurt van Arnhem Presikhaaf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Kona Bikes zijn verschillende fietsen verkrijgbaar. Of je nu een racefiets, mountainbike of elektrische fiets wilt. Een fiets vinden die aan jouw wensen voldoet is nooit moeilijk, als je maar weet wat je zoekt.

Fietsenwinkel in Arnhem Presikhaaf met een groot aanbod

In onze fietsenwinkel kun je kiezen uit een ruim assortiment fietsen. Bij het kiezen van een fiets uit onze voorraad moet uiteraard rekening worden gehouden met de juiste afmetingen. Het is namelijk cruciaal dat degene die op de fiets rijdt altijd met beide voeten de grond kan raken. Daarom kun je bij onze fietsenwinkel in de buurt van Arnhem Presikhaaf een fiets laten opmeten. Bij deze methode meten we je lichaam op en zorgen we ervoor dat je in een zo comfortabel mogelijke fietshouding zit. Op deze manier voorkom je blessures en een chronische pijn.

De juiste framemaat en inchmaat kiezen

Bij de aanschaf van een fiets in onze winkel in de buurt van Arnhem Presikhaaf moet je natuurlijk rekening houden met de juiste framemaat en inchmaat. Maar er zijn aanvullende factoren waar je rekening mee zou kunnen houden. Met de aanschaf als voorbeeld. 

Wordt de fiets gekocht voor recreatieve doeleinden, of is het de bedoeling dat deze in het dagelijks verkeer wordt gebruikt? Bij onze fietsenwinkel worden verschillende soorten fietsen aangeboden, hierdoor kun je rekening houden met het gebruiksdoel van de aankoop. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om de fiets te gebruiken voor het vervoer naar werk en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

De technische eigenschappen

Ook de mechanische kenmerken van een fiets, zoals wel of geen versnellingen en of hij een terugtraprem of handremmen heeft, spelen een rol. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen toegankelijke budget. De prijzen van de fietsen in onze fietsenwinkel nabij Arnhem Presikhaaf variëren, maar hoe hoog de prijs ook is, ze zijn altijd redelijk. Aandachtspunten waar je op moet letten bij een aankoop zijn de:

  • Inchmaat
  • Framemaat
  • De reden van aankoop
  • Kenmerken van de fiets
  • Bestedingscapaciteit
  • Eventueel voorkeur voor een merk

Fiets kopen bij fietsenwinkel in Arnhem Presikhaaf

Zoals eerder genoemd is het aanbod in onze fietsenwinkel zeer gevarieerd. Met behulp van de filterfunctie op de website van Fietsspeciaalzaak Roelofs kun je een bepaalde selectie fietsen bekijken die aan jouw wensen voldoen. Bekijk de mogelijkheden dus eens en profiteer van de vele voordelen die wij in onze fietsenwinkel bieden.

Voor vragen of het bespreken van de opties kun je contact met ons opnemen of langskomen in onze fietsenwinkel.