De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner

Fietsenwinkel Arnhem-Elderveld

Kona Bikes is de fietsenwinkel in de regio van Arnhem-Elderveld. Doordat je in onze fietsenwinkel terecht kunt voor alles wat met fietsen te maken heeft, behoren wij tot de beste fietsenwinkels in de regio Arnhem.

Bij ons kun je terecht voor fietsen, accessoires en diverse andere goederen. De medewerkers van onze fietsenwinkel in de buurt van Arnhem-Elderveld helpen je graag bij het vinden van de ideale fiets.

Fiets kopen in fietsenwinkel dichtbij Arnhem-Elderveld

Wil je een fiets kopen? Dan ben je bij onze fietsenwinkel nabij Arnhem-Elderveld aan het juiste adres. Een fiets kopen bij Kona Bikes dichtbij Arnhem is een unieke ervaring. In onze winkel zorgen wij altijd voor een koffie of -thee waar je van kunt genieten nadat je meer te weten bent gekomen over ons aanbod. Verder luisteren wij naar je wensen en adviseren wij je graag.

Volledige aandacht voor jou als klant

Als je eenmaal besloten hebt, kun je natuurlijk de fietsen uitproberen. Wij besteden al onze aandacht aan jouw aankoop. Met andere woorden, wij stemmen je nieuwe fiets af op al je wensen. Aanpassingen aan het zadel of andere fietsonderdelen? Dan laten we je pas vertrekken als je helemaal tevreden bent. We kunnen de fietsen volledig op maat aanmeten voor jouw fietspositie. Naast ons ruime assortiment fietsen kun je bij ons terecht voor de juiste fietsaccessoires.

Onze werkplaats

Onze deskundige fietstechnici staan altijd klaar om je fiets te onderhouden of te repareren in de werkplaats van onze fietsenwinkel nabij Arnhem - Elderveld.

Mocht je je fiets even een dagje kwijt zijn, dan beloven wij een snelle afhandeling. 

Kom eens langs in onze fietsenwinkel dichtbij Arnhem-Elderveld

Geïnteresseerd in ons aanbod fietsen in de buurt van Arnhem-Elderveld? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen. Je kunt erop rekenen dat onze professionals je helpen bij het selecteren van de ideale fiets en type. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust!

Kona Gravel
<p>Wij houden van staal. Dat zie je terug in veel van onze fietsen, en dit jaar bieden we de Kona Bikes Rove, Rove DL en Rove LTD aan in staal. We zien een groeiende passie voor bikepacking en grotere tochten, en daarom hebben we de Kona Bike&nbsp;Rove LTD en Libres uitgerust met onze Carbon Rove Verso voorvork.</p>

Wij houden van staal. Dat zie je terug in veel van onze fietsen, en dit jaar bieden we de Kona Bikes Rove, Rove DL en Rove LTD aan in staal. We zien een groeiende passie voor bikepacking en grotere tochten, en daarom hebben we de Kona Bike Rove LTD en Libres uitgerust met onze Carbon Rove Verso voorvork.

Kona Urban
<p>Kona Bikes&nbsp;maakt al zo lang we ons kunnen herinneren commuter fietsen. Ons doel is om fietsen te maken die duurzaam, effici&euml;nt en bovenal leuk zijn! De familie van Dew-fietsen vindt de perfecte balans tussen stedelijke strijder en comfort. Dit jaar is de Kona Dr Dew voorzien van een prachtig Cromoly stalen frame dat elke rit een stuk makkelijker maakt.</p>

Kona Bikes maakt al zo lang we ons kunnen herinneren commuter fietsen. Ons doel is om fietsen te maken die duurzaam, efficiënt en bovenal leuk zijn! De familie van Dew-fietsen vindt de perfecte balans tussen stedelijke strijder en comfort. Dit jaar is de Kona Dr Dew voorzien van een prachtig Cromoly stalen frame dat elke rit een stuk makkelijker maakt.

Benieuwd naar de prijzen?
Kom gerust langs!
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Kona Electric
<p>Onze groeiende lijn van elektrische fietsen heeft voor elk wat wils. De Kona Bike&nbsp;Remote 160 heeft 29&Prime; wielen, net als zijn kortere tegenhanger, de Remote 130. Beide fietsen hebben uitstekende reviews gekregen en zijn vaak te vinden op de beste trails over de hele wereld.</p>

Onze groeiende lijn van elektrische fietsen heeft voor elk wat wils. De Kona Bike Remote 160 heeft 29″ wielen, net als zijn kortere tegenhanger, de Remote 130. Beide fietsen hebben uitstekende reviews gekregen en zijn vaak te vinden op de beste trails over de hele wereld.

Kona Mountain
<p>De Kona mountainbikes van 2022 hebben voor elke avonturier wat wils. Voor degenen die grote bergritten en nog grotere afdalingen willen overwinnen, zijn de Kona Process X CR en Kona Process X CR DL de beste keuzes.</p>

De Kona mountainbikes van 2022 hebben voor elke avonturier wat wils. Voor degenen die grote bergritten en nog grotere afdalingen willen overwinnen, zijn de Kona Process X CR en Kona Process X CR DL de beste keuzes.