De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
Kona Bikes

Electric


Onze groeiende lijn van elektrische fietsen heeft voor elk wat wils. De Remote 160 heeft 29″ wielen, net als zijn kortere tegenhanger, de Remote 130. Beide fietsen hebben uitstekende reviews gekregen en zijn vaak te vinden op de beste trails over de hele wereld. 

De gloednieuwe El Kahuna SUV is de perfecte instap in elektrisch mountainbiken en beschikt over een bagagedrager die grote hoeveelheden uitrusting kan vervoeren. Hij is perfect voor moeilijk bereikbare kampeerplekken! De Libre EL keert terug en is klaar om de grootste gravelwegen te beklimmen. Aan de kant van het woon-werkverkeer zijn de Dew-E, Dew-E DL en Ecoco weer van de partij om je ervan te overtuigen dat autovrij worden zo gek nog niet is!

 

E-MTB Full suspension
<p>We kunnen niet doen alsof we niet enthousiast zijn over de toekomst van elektrische mountainbikes, en daarom zijn we meteen in het diepe gesprongen. Onze Kona e-MTB line-up heeft voor elk wat wils, of je nu een hardcore freerider bent of gewoon de onverharde paden in de achtertuin wilt nemen. Van de Remote 160 tot en met de Kona El Kahuna is er een Kona e-MTB die aan je wensen voldoet. Beklim grotere bergen, rij langer en doe meer ronden dan ooit tevoren. Of je nu meer epische tochten wilt maken of als je weinig tijd hebt, een Kona e-MTB opent heel wat deuren. De enige vraag die overblijft is waar je met je Kona e-MTB naartoe wilt.</p>

We kunnen niet doen alsof we niet enthousiast zijn over de toekomst van elektrische mountainbikes, en daarom zijn we meteen in het diepe gesprongen. Onze Kona e-MTB line-up heeft voor elk wat wils, of je nu een hardcore freerider bent of gewoon de onverharde paden in de achtertuin wilt nemen. Van de Remote 160 tot en met de Kona El Kahuna is er een Kona e-MTB die aan je wensen voldoet. Beklim grotere bergen, rij langer en doe meer ronden dan ooit tevoren. Of je nu meer epische tochten wilt maken of als je weinig tijd hebt, een Kona e-MTB opent heel wat deuren. De enige vraag die overblijft is waar je met je Kona e-MTB naartoe wilt.

E-MTB Hardtail
<p>De Kona Kahuna is een van onze best verkochte hardtails. Mensen houden van zijn eenvoud en praktische bruikbaarheid. We hebben die ethos meegenomen naar de Kona El Kahuna en een fiets gebouwd die multifunctioneel is &ndash; waarmee je urenlang over de lokale singletrack kunt rijden en toch genoeg batterij hebt om onderweg naar huis boodschappen te doen. Zijn Shimano trapondersteuning motor wordt aangedreven door een semi-ge&iuml;ntegreerde batterij en zijn 100mm voorvork biedt precies de juiste hoeveelheid vering om kleinere klappen op het parcours op te vangen. 29&Prime; wielen met 2.25&Prime; banden maken deze fiets comfortabel op alle soorten terrein. De Kona El Kahuna is de perfecte allrounder.</p>

De Kona Kahuna is een van onze best verkochte hardtails. Mensen houden van zijn eenvoud en praktische bruikbaarheid. We hebben die ethos meegenomen naar de Kona El Kahuna en een fiets gebouwd die multifunctioneel is – waarmee je urenlang over de lokale singletrack kunt rijden en toch genoeg batterij hebt om onderweg naar huis boodschappen te doen. Zijn Shimano trapondersteuning motor wordt aangedreven door een semi-geïntegreerde batterij en zijn 100mm voorvork biedt precies de juiste hoeveelheid vering om kleinere klappen op het parcours op te vangen. 29″ wielen met 2.25″ banden maken deze fiets comfortabel op alle soorten terrein. De Kona El Kahuna is de perfecte allrounder.

E-Gravel
<p>Terwijl de wereld van de elektrische fietsen blijft groeien, groeit ook onze toewijding aan het maken van praktische, leuke, trapondersteunde fietsen. We hebben een breed scala aan fietsen waarmee je de steilste hellingen op kunt, je kinderen of je hond mee kunt slepen, boodschappen kunt doen of je woon-werkverkeer kunt halveren. Elke forenzenfiets wordt geleverd met verlichting en spatborden, zodat u niet wordt blootgesteld aan het natte wegdek en zichtbaar blijft voor automobilisten. Op de gravel houdt onze Kona Libre EL de avontuurlijke geest in leven door je dieper dan ooit in de bossen te laten gaan. Dus of u nu stiekem glimlacht als u mensen in het verkeer passeert of een nieuwe bergtop ontdekt, wij zijn ervan overtuigd dat u uw rit zult afsluiten met een grote glimlach op uw gezicht.</p>

Terwijl de wereld van de elektrische fietsen blijft groeien, groeit ook onze toewijding aan het maken van praktische, leuke, trapondersteunde fietsen. We hebben een breed scala aan fietsen waarmee je de steilste hellingen op kunt, je kinderen of je hond mee kunt slepen, boodschappen kunt doen of je woon-werkverkeer kunt halveren. Elke forenzenfiets wordt geleverd met verlichting en spatborden, zodat u niet wordt blootgesteld aan het natte wegdek en zichtbaar blijft voor automobilisten. Op de gravel houdt onze Kona Libre EL de avontuurlijke geest in leven door je dieper dan ooit in de bossen te laten gaan. Dus of u nu stiekem glimlacht als u mensen in het verkeer passeert of een nieuwe bergtop ontdekt, wij zijn ervan overtuigd dat u uw rit zult afsluiten met een grote glimlach op uw gezicht.

E-Urban
<p>Terwijl de wereld van de elektrische fietsen blijft groeien, groeit ook onze toewijding aan het maken van praktische, leuke, trapondersteunde fietsen. We hebben een breed scala aan fietsen waarmee je de steilste hellingen op kunt, je kinderen of je hond mee kunt slepen, boodschappen kunt doen of je woon-werkverkeer kunt halveren. Elke forenzenfiets wordt geleverd met verlichting en spatborden, zodat u niet wordt blootgesteld aan het natte wegdek en zichtbaar blijft voor automobilisten. Op de gravel houdt onze Kona&nbsp;Libre EL de avontuurlijke geest in leven door je dieper dan ooit in de bossen te laten gaan. Dus of u nu stiekem glimlacht als u mensen in het verkeer passeert of een nieuwe bergtop ontdekt, wij zijn ervan overtuigd dat u uw rit zult afsluiten met een grote glimlach op uw gezicht.</p>

Terwijl de wereld van de elektrische fietsen blijft groeien, groeit ook onze toewijding aan het maken van praktische, leuke, trapondersteunde fietsen. We hebben een breed scala aan fietsen waarmee je de steilste hellingen op kunt, je kinderen of je hond mee kunt slepen, boodschappen kunt doen of je woon-werkverkeer kunt halveren. Elke forenzenfiets wordt geleverd met verlichting en spatborden, zodat u niet wordt blootgesteld aan het natte wegdek en zichtbaar blijft voor automobilisten. Op de gravel houdt onze Kona Libre EL de avontuurlijke geest in leven door je dieper dan ooit in de bossen te laten gaan. Dus of u nu stiekem glimlacht als u mensen in het verkeer passeert of een nieuwe bergtop ontdekt, wij zijn ervan overtuigd dat u uw rit zult afsluiten met een grote glimlach op uw gezicht.