De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!
Kona BikesG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
Kona Bikes

Gravel


Wij houden van staal. Dat zie je terug in veel van onze fietsen, en dit jaar bieden we de Kona Rove, Kona Rove DL en Kona Rove LTD aan in staal. We zien een groeiende passie voor bikepacking en grotere tochten, en daarom hebben we de Kona Rove LTD en Libres uitgerust met onze Carbon Rove Verso voorvork. Deze voorvork wordt geleverd met 3-pack cage mounts, een 12mm steekas en is uitstekend belastbaar!

De Kona Sutra is volledig vernieuwd met meer moderne accenten, terwijl hij nog steeds zijn klassieke lange afstand ritkwaliteit behoudt. De Kona Sutra LTD is opnieuw vormgegeven en is klaar om je metgezel te zijn op trails waar andere drop bar bikes niet durven te komen. Het maakt niet uit of je aan het bikepacken bent, het uithoudt op unbound, of gewoon aan het experimenteren bent in de wereld van de curly bars, wij hebben een drop bar fiets die snel je favoriet zal worden.

Libre
<p>De Kona Libre heeft de gravelmarkt stormenderhand veroverd en kreeg lofbetuigingen van Peloton Mag, Adventure Cycling, The Path Less Pedaled, Road Bike Action, Grit CX, Bicycling Magazine, Gran Fondo&hellip; de lijst gaat maar door en door. De Kona Libre heeft drie modellen, zodat we een breed scala aan budgetten kunnen aanspreken en toch de beste allround prestaties kunnen bieden. Met twee carbon modellen en een aluminium model, is er voor iedereen wel een model te vinden. Snel, effici&euml;nt en stijlvol als de pest, de Libre is klaar om de Unbound XL te verpletteren of de lokale zonsondergangrit na het werk.</p>

De Kona Libre heeft de gravelmarkt stormenderhand veroverd en kreeg lofbetuigingen van Peloton Mag, Adventure Cycling, The Path Less Pedaled, Road Bike Action, Grit CX, Bicycling Magazine, Gran Fondo… de lijst gaat maar door en door. De Kona Libre heeft drie modellen, zodat we een breed scala aan budgetten kunnen aanspreken en toch de beste allround prestaties kunnen bieden. Met twee carbon modellen en een aluminium model, is er voor iedereen wel een model te vinden. Snel, efficiënt en stijlvol als de pest, de Libre is klaar om de Unbound XL te verpletteren of de lokale zonsondergangrit na het werk.

Rove
<p>De Kona Roves zijn synoniem geworden voor avontuur. Vijf modellen bieden 1x en 2x aandrijving, stalen en aluminium opties, en verschillende prijsklassen. We bieden de Kona Rove AL aan in 650b en 700c configuraties, zodat er altijd een perfecte Kona Rove voor je bij zit, wat je ook zoekt.</p>

De Kona Roves zijn synoniem geworden voor avontuur. Vijf modellen bieden 1x en 2x aandrijving, stalen en aluminium opties, en verschillende prijsklassen. We bieden de Kona Rove AL aan in 650b en 700c configuraties, zodat er altijd een perfecte Kona Rove voor je bij zit, wat je ook zoekt.

Sutra
<p>Een mountainbike, racefiets en gravelbike komen samen in een bar&hellip; en de Kona Sutra is geboren! De Kona Sutra is deels een off-road fiets en&nbsp;deels de droom van een lange-afstands toerfiets. De Kona Sutra is de favoriete fiets van hardcore bikepackers over de hele wereld, of van mountainbikers die de boel eens flink willen opschudden met het gekrulde stuur aan de voorkant. Immers, als het niet een beetje raar is, zijn we niet ge&iuml;nteresseerd. Wat je grote plannen ook zijn, er is altijd een Kona&nbsp;Sutra die jou en al je uitrusting kan dragen, waar de route je ook brengt.</p>

Een mountainbike, racefiets en gravelbike komen samen in een bar… en de Kona Sutra is geboren! De Kona Sutra is deels een off-road fiets en deels de droom van een lange-afstands toerfiets. De Kona Sutra is de favoriete fiets van hardcore bikepackers over de hele wereld, of van mountainbikers die de boel eens flink willen opschudden met het gekrulde stuur aan de voorkant. Immers, als het niet een beetje raar is, zijn we niet geïnteresseerd. Wat je grote plannen ook zijn, er is altijd een Kona Sutra die jou en al je uitrusting kan dragen, waar de route je ook brengt.

Jake the Snake
<p>De Kona Jake the Snake is het werkpaard van de werkende fietser. Het is de fiets bij uitstek voor cyclocrossers en hardcore forenzen. De legendarische Kona Jake the Snake heeft een race-geometrie in een stoer maar licht aluminium frame en een carbon voorvork met vlakke vork en is uitgerust met tubeless-ready wielen. Het is niet je typische sketchy crossfiets. Hij heeft een iets hogere stapelhoogte zodat hij ook praktisch is als woon-werkfiets. Het is de perfecte fiets om mee naar je lokale CX wedstrijd te nemen en de perfecte fiets om naar je werk te rijden en de kleine stukjes singletrack die je onderweg tegenkomt te scheuren. Hij is praktisch voor elke dag en klaar om je te vermorzelen op je gekke type 2-avonturen!</p>

De Kona Jake the Snake is het werkpaard van de werkende fietser. Het is de fiets bij uitstek voor cyclocrossers en hardcore forenzen. De legendarische Kona Jake the Snake heeft een race-geometrie in een stoer maar licht aluminium frame en een carbon voorvork met vlakke vork en is uitgerust met tubeless-ready wielen. Het is niet je typische sketchy crossfiets. Hij heeft een iets hogere stapelhoogte zodat hij ook praktisch is als woon-werkfiets. Het is de perfecte fiets om mee naar je lokale CX wedstrijd te nemen en de perfecte fiets om naar je werk te rijden en de kleine stukjes singletrack die je onderweg tegenkomt te scheuren. Hij is praktisch voor elke dag en klaar om je te vermorzelen op je gekke type 2-avonturen!