De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!
Kona BikesG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
Kona Bikes

Urban


Kona maakt al zo lang we ons kunnen herinneren Commuter fietsen. Ons doel is om fietsen te maken die duurzaam, efficiënt en bovenal leuk zijn! De familie van Kona Dew-fietsen vindt de perfecte balans tussen stedelijke strijder en comfort. Dit jaar is de Kona Dr Dew voorzien van een prachtig Cromoly stalen frame dat elke rit een stuk makkelijker maakt.

De Kona Dew Deluxe, Kona Dew Plus en Kona Dew komen terug met krachtige schijfremmen, lekvrije banden en alle voorzieningen die nodig zijn voor veilig woon-werkverkeer. De altijd stijlvolle Kona Coco is terug en klaar om door de straten te cruisen als een Parijse bom. Ons stedelijk team wordt gecompleteerd door een paard dat de prijs voor meest betrouwbare fiets zou kunnen winnen: de Kona Splice. Gedeeltelijk woon-werkverkeer, gedeeltelijk over grindpaden, het is altijd een full-time goede tijd.

Urban DR DEW
<p>Kona&rsquo;s woon-werkfietsen bieden de perfecte mix van functie en esthetiek. Ons doel is om fietsen te maken die lang meegaan, extreem goed functioneren en er goed uitzien terwijl ze door de straten rollen. De Dews zijn al sinds 2002 de keuze van diehard forenzen, terwijl de Coco en Splice iets bieden voor mensen die meer comfort in gedachten hebben. Of je nu dagelijks een rondje van 40 mijl rijdt in slecht weer of over de fietspaden rijdt in een zonnig weekend, wij hebben de perfecte fiets voor jou.</p>

Kona’s woon-werkfietsen bieden de perfecte mix van functie en esthetiek. Ons doel is om fietsen te maken die lang meegaan, extreem goed functioneren en er goed uitzien terwijl ze door de straten rollen. De Dews zijn al sinds 2002 de keuze van diehard forenzen, terwijl de Coco en Splice iets bieden voor mensen die meer comfort in gedachten hebben. Of je nu dagelijks een rondje van 40 mijl rijdt in slecht weer of over de fietspaden rijdt in een zonnig weekend, wij hebben de perfecte fiets voor jou.

Urban DEW
<p>De Dew is onze klassieke all-around forens/townie optie voor iemand die op zoek is naar een betaalbare, comfortabele rit. De Dew is een effici&euml;nte fiets met een aandrijflijn met een groot versnellingsbereik en ge&iuml;ntegreerde rem- en schakelhendels. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, zodat je de fiets kunt kiezen die het beste bij jouw stijl past. De Dew is functioneel en leuk, en voelt zich net zo thuis in de stad als op fietspaden of in de plaatselijke taco-truck-tijdritten.</p>

De Dew is onze klassieke all-around forens/townie optie voor iemand die op zoek is naar een betaalbare, comfortabele rit. De Dew is een efficiënte fiets met een aandrijflijn met een groot versnellingsbereik en geïntegreerde rem- en schakelhendels. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, zodat je de fiets kunt kiezen die het beste bij jouw stijl past. De Dew is functioneel en leuk, en voelt zich net zo thuis in de stad als op fietspaden of in de plaatselijke taco-truck-tijdritten.