De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Mountainbike 29 inch

Op zoek naar een mountainbike van 29 inch? Dan ben je op Kona Bikes aan het juiste adres. We hebben een divers assortiment van de beste mountainbikes met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zo hebben wij voor iedere avontuurlijke fietser een passend model! Zowel in onze winkel als op onze webshop vind je diverse 29 inch mountainbikes in verschillende kleuren, met diverse specificaties en wielmaten. 

Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je extra advies nodig? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag!

Kies voor 29 inch mountainbike

Wij bieden mountainbikes aan in de wielmaat 29 inch. Ieder mountainbike wiel heeft zo iets anders te bieden. Zo hebben we banden met een stevige anti-leklaag of extra grip. Het ligt er dus maar net aan waar jij naar op zoek bent!

Vind je het mountainbiken nog een beetje spannend? Dan is de 29 inch meestal de beste keuze om te wennen. Maar ook voor de doorgewinterde mountainbikers die graag over wegen rijden met veel obstakels is dit formaat een uitstekende keuze. 

Hieronder sommen we verschillende redenen op waarom je voor inchmaat mountainbike zou moeten kiezen:

  • Extra houvast
  • Extreem stabiele bestuurbaarheid
  • Betere snelheidscontrole dan op een 26 of 27,5 inch mountainbike
  • Perfecte maat voor langere fietsers

Ben je een beginner? Dan is deze maat perfect om te wennen

Een Mountainbike met 29 inch banden kopen?

Ben je helemaal overtuigd van de kwaliteiten van een 29 inch mountainbike? Dan kun je deze online bekijken en in de winkel van Kona Bikes. Zo betaal je nooit te veel voor je nieuwe mountainbike 29 inch! 

Vind je het moeilijk om een keuze te maken of heb je extra advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken! Zit de fiets net niet lekker? Dan kunnen wij de fiets voor je aanmeten. Hierdoor kun je fietsen in een fietspositie waarin jij je fijn voelt.