De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
​​​​​​​info@konabikes.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Mountainbike merken

Mountainbike merken zijn er in een grote hoeveelheid. Het kan daarom moeilijk zijn om te beslissen met welk merk je in zee gaat als het tijd is om een nieuwe mountainbike te kopen. Er zijn zoveel opties waardoor je uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Kona levert uitstekende modellen voor zowel off-road als gewone tochten. Daarbij hebben ze een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het onmogelijk is een miskoop te begaan.

De mountainbike merken toegelicht

Hieronder geven we een korte beschrijving van elk merk mountainbike dat we bij fietsspecialist Roelofs aanbieden.

Specialized

Hoewel Specialized mountainbikes in Taiwan worden gebouwd, is het merk opgericht in Californië. De laatste jaren is de aantrekkingskracht van dit merk enorm gegroeid. Iedere mountainbiker kan dan ook wel een Specialized mountainbike van de juiste kwaliteit vinden. Hierbij maakt het niet uit of je voor je plezier of professioneel fietst. Er zijn namelijk veel verschillende types, de een wat duurder dan de ander. 

BMC

BMC staat bekend om het leveren van producten van Zwitserse topkwaliteit. Het doel van BMC is om jou de best mogelijke rijervaring te bieden. Hierbij wijkt BMC in alle opzichten enigszins af van de concurrentie. Dat doen ze niet om zich te onderscheiden, maar om te leren hoe ze aantrekkelijke en nuttige oplossingen kunnen ontwikkelen. Elke BMC heeft daardoor iets unieks, zo niet in design dan toch zeker in prestaties. 

OPEN

Hard werken om klein te blijven is het motto van OPEN. De mensen achter OPEN zijn voormalige werknemers van bekende bedrijven en vonden de tijd rijp voor iets nieuws. Dus creëerden ze de fiets waarop ze graag wilden rijden, vervaardigden ze hem en boden ze hem vervolgens aan andere fietsliefhebbers aan.

Door klein te blijven kan OPEN zich concentreren op wat echt belangrijk is: productontwikkeling en het garanderen van tevreden klanten. Er zijn geen marketingcampagnes, complete fietsen, blitse kantoren of werknemers. Simpel gezegd hebben de medewerkers van OPEN daar geen tijd voor. 

Wil je een van deze mountainbike merken kopen?

Interesse in een van deze mountainbike merken? Dan kun je altijd langskomen bij Fietsspeciaalzaak Roelofs in de winkel of gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het doen van de juiste aankoop.