De beste service en eerlijk advies! De beste service en eerlijk advies!
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Sportieve fiets kopen

Uiteraard is de aankoop van een kwaliteitsfiets cruciaal voor iemand die veel met de fiets reist. Wanneer je op een sportieve fiets rijdt, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer, is het veel gemakkelijker om regen en wind te trotseren. Wil je een sportieve fiets kopen? Dan ben je bij Kona Bikes aan het juiste adres. In ons assortiment tref je verschillende sportieve fietsen aan van de bekendste merken. Benieuwd welke? Neem een kijkje op onze website of bezoek onze winkel.

Welk merk sportieve fiets kopen?

Er zijn veel verschillende merken sportieve fietsen. Dat kan het veel moeilijker maken om te beslissen. Welke sportfiets kies je: één van Kona of één van Flyer? Of toch eentje van een minder bekend merk. Besef dat de ene fiets niet hetzelfde is als de andere. Overweeg daarom goed welke fiets het beste bij jouw wensen past en probeer je te laten adviseren over de fiets. Vragen over een sportieve fiets? Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren je graag bij de aanschaf van een nieuwe fiets. 

Kenmerken van onze fietsen

Sportfietsen zijn er in alle maten en vormen. Dit woord omvat niet alleen racefietsen en mountainbikes. Het omvat onder andere ook hybride fietsen en reisfietsen. In vergelijking met het frame van een gewone fiets hebben hybride fietsen een frame dat een sportieve zitpositie biedt. Dit verbetert het comfort, waardoor het eenvoudiger wordt om langere afstanden af te leggen. 

Sportieve fiets in elektrische versie

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat een sportieve fiets alleen verkrijgbaar is in een niet-elektrisch model, maar dat is niet waar. E-bikes, vaak elektrische sportfietsen genoemd, worden namelijk steeds populairder en zijn er dus ook in sportieve uitvoeringen. Dit maakt lange ritten over de weg voor veel mensen met een elektrische fiets nog aantrekkelijker. Wil je meer weten over een sportieve fiets in de elektrische uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.